Verzuimanalyse

Een belangrijke tool

Belangrijk in onze dedicated aanpak is de verzuimanalyse. Is er sprake van frequent verzuim, kort verzuim of bent u benieuwd naar het verzuim per leeftijdscategorie? De analyse van het verzuim brengt dit in beeld. We gebruiken deze analyses op individueel niveau om maatwerk aanpak te kunnen leveren maar ook op afdelingsniveau of op bedrijfsniveau is de verzuimanalyse een belangrijk instrument. Trends en benchmarking worden inzichtelijk met behulp van een deze tool. Het geavanceerde automatiseringssysteem van Remplooi biedt de mogelijkheid om de gewenste verzuimanalyse voor u te genereren. Om de verzuimanalyse overzichtelijk te maken wordt deze in tabellen en grafieken –en in kleur- gepresenteerd. Wij laten het u graag zien. Klik hier voor contact.

Webbased verzuimsysteem

Met het webbased verzuimsysteem van Remplooi kunt u ook zelf vanuit ons systeem tal van analyses genereren.  Uiteraard hebt u op deze wijze ook altijd zicht op het lopende ziekteverzuim. Dit kan tot op werknemersniveau wat u weer kunt gebruiken voor bijvoorbeeld uw beoordelingsgesprekken. Vaak ook worden onze verzuimanalyses gebruikt voor interne presentaties aan het MT of aan uw personeel. Doordat wij u digitaal toegang geven tot deze analyses kunt u deze gegevens ook digitaal presenteren. Als service maken wij u wegwijs in onze applicatie en leggen u uit hoe u de analyses en cijfers dient te lezen en kunt presenteren. Of u wel of niet voor deze service kiest, u ontvangt standaard ieder jaar van ons een uitgebreide verzuimanalyse.  Heeft u behoefte aan vaker, meer of anders dan is één telefoontje naar ons hoofdkantoor voldoende.

Uiteraard gebruiken wij ook zelf tijdens de verzuimbegeleiding deze analyses ten behoeve van onze dienstverlening aan u. Op basis van deze analyse stellen wij onze aanpak bij of gaan met u in gesprek over geconstateerde trends. Wij analyseren per werknemer en organisatie breed.

Zijn niet alle vragen over de verzuimanalyse hiermee beantwoord. Schroomt u dan niet om met ons contact op te nemen.

Lees meer over: