Vacature Arbeidsdeskundige M/V

In verband met de groei van onze organisatie zijn wij regelmatig op zoek naar (meerdere)

Arbeidsdeskundigen (M/V)

Remplooi is een Arbodienstverlener met een eigen visie en aanpak en een leidende rol voor de arbeidsdeskundige

De arbeidsdeskundige binnen Remplooi is actief in de verzuimbegeleiding, is altijd op zoek naar mogelijkheden om het verzuim te beperken en voert verzuimbegeleiding uit voor zijn of haar klanten in de ruimste zin van het woord. Deze verantwoordelijkheid start op dag 1 van het verzuim van de werknemer en eindigt op de dag dat de arbeidsovereenkomst van de werknemer eindigt. Dit betekent dat op ieder moment gekeken wordt naar de mogelijkheden van de werknemer voor het verrichten van voor hem/haar passend werk.
De arbeidsdeskundige is leidend in verzuimbegeleiding en in samenspraak met de werkgever en de werknemer worden de mogelijkheden vastgesteld. Daar waar nodig of daar waar dat  wettelijk verplicht is, wordt de bedrijfsarts ingezet. De inzet van de bedrijfsarts blijft beperkt tot het opstellen van de probleemanalyse en eventuele bijstellingen daarop. Het is de arbeidsdeskundige van Remplooi die de re-integratie mogelijkheden vaststelt en die deze mogelijkheden vertaalt naar voor de werknemer passende werkzaamheden.

Om hier inhoud aan te geven heeft de arbeidsdeskundige frequent contact met de verzuimende werknemer maar zeker ook met de werkgever.

Functie eisen
De juiste kandidaat voor deze vacature:  

  • Heeft een afgeronde (of bijna afgeronde) opleiding tot arbeidsdeskundige.
  • Bezit goede communicatieve vaardigheden.
  • Kan oplossingsgericht denken en handelen wat zich uit in creatieve en inventieve voorstellen.
  • Heeft de competentie om te reflecteren op het eigen handelen.
  • Is voor werkgever en werknemer dé deskundige op het gebied van de mogelijkheden voor re-integratie en kan overtuigend adviseren.
  • Is minimaal 16 uur per week beschikbaar;

Zowel een loondienstverband als een overeenkomst als zelfstandige behoren tot de mogelijkheden.

Heeft u interesse in deze functie? Stuurt u dan uw reactie met uw CV naar info@remplooi.nl of klik hier voor ons contactformulier.